87 Bilar i lager

Service för din Mercedes-Benz personbil

Välj anläggning för att boka service:

Se till att din Mercedes-Benz förblir en Mercedes-Benz

Med stor kunskap, erfarenhet och Mercedes-Benz Originalreservdelar ser våra serviceverkstäder till att du alltid kan lita på din bil – allt fokus ligger på säkerhet.

I din Mercedes-Benz sitter några av världens mest avancerade styr- och säkerhetssystem. Därför krävs kunskap och ett speciellt handlag när du behöver serva eller reparera din bil, dessa kunskaper finns hos oss. Våra tekniker har en gedigen utbildning för att bli certifierade Mercedes-Benz-tekniker, och uppdateras ständigt på nya modeller. Hos oss kan du därför lita på att din personbil från Mercedes-Benz alltid tas omhand av en kunnig tekniker.

Vi har kunskap om din bil

Våra auktoriserade serviceverkstäder är i princip en förlängning av fabriken där din bil byggdes. Alla reparations- och underhållsarbeten är noggrant beskrivna av de som en gång har konstruerat din bil. Verkstaden har dessutom tillgång till specialverktyg som är utvecklade eller godkända av Mercedes-Benz. Därför kan arbetet med din bil ske snabbt, säkert och korrekt.

Bara det bästa för din bil – Mercedes-Benz Service.

 • Skadeverkstad

  En olycka händer så lätt och i vår skadeverkstad tar vi hand om dig och din bil om du krockat eller fått en plåtskada.

 • Mercedes-Benz service

  Med stor kunskap, erfarenhet och Mercedes-Benz Originalreservdelar ser våra serviceverkstäder till att du alltid kan lita på din bil.

Besök någon av våra Mercedes-Benz-anläggningar

 • Danderyd

  Ryttarvägen 4, Danderyd

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

  Vi säljer

 • Länna

  Svarvarvägen 6B och 6C, Skogås

  Vi säljer & servar

 • Södertälje

  Sydhamnsvägen 58, Södertälje

  Vi säljer & servar